Theezakjespapier

Theezakjespapier wordt gebruikt als ondergrond bij het naaien van foundation patronen. NL-hpqd-logo-1-pagina-terugHet papier is van hoge kwaliteit en scheurt daardoor minder snel. Ook is dit theezakjespapier goed te beschrijven met een fineliner potlood. Daarnaast kan dit theezakjespapier in uw quilt blijven zitten, ook als u de quilt wilt wassen.
Naait u met een kleine steek op de naaimachine, dan is het theezakjespapier eenvoudig weg te scheuren, doordat door het stiksel een perforatielijn ontstaat.

Natuurlijk is het theezakjespapier ook te gebruiken om theebuiltjes met uw eigen smaak thee van te maken. U kunt de twee laagjes zelfs op de naaimachine dicht stikken, maar het kan natuurlijk ook met de hand. Ieder pakketje heeft een leuk patroontje als voorbeeld voor een theebuiltje.

Het theezakjespapier is 1 meter breed. Het is in onderstaande voorverpakte hoeveelheden verkrijgbaar.logo-contact
Genoemde bedragen zijn exclusief verzendkosten.

Klik op de afbeelding ‘Contact’ om naar het bestelformulier te gaan.

Hier vult u de codes van de  door u gekozen verpakking in. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht terug met daarbij een factuur. Na betaling van de factuur gaat uw bestelling op de post. Hier kan enkele dagen overheen gaan, omdat niet alle banken direct op de zelfde dag hun boekingen weergeven op de rekening van een andere bank.

theezakjespapier-www-1x1
TZP-1

theezakjespapier-www-2x1
TZP-2

theezakjespapier-www-5x1
TZP-5
 € 2,25  € 4,25  € 9,50

Theezakjespapier kan op geprint worden

Klik op onderstaande afbeelding voor uitleg hoe u theezakjespapier ook in de printer kunt gebruiken.
Hierdoor wordt foundationpiecing nog eenvoudiger en leuker!

Theezakjespapier voor theezakjes en kruidenbuiltjes

Naast het gebruik van theezakjespapier voor foundation, is het papier ook uitermate geschikt als thee- of kruidenbuiltje. Bestelt u één van bovenstaande pakketjes, dan krijgt u daar een leuk patroontje voor een theezakje bij, inclusief werkbeschrijving.
Er zijn inmiddels ook anderen die dit theezakjespapier gebruiken om hun producten in te verpakken. Graag stel ik ze aan u voor:

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan

be yout tea

Be-your-tea-BE-pakket
be your tea

Leuke website over thee en hoe deze het beste getrokken kan worden. In de verrassingspakketten gebruiken ze ons theezakjespapier.
Ook te vinden op facebook:
be-your-tea-facebook-link

hijkooktzijschrijft-2

hijkooktzijschrijft-1
hij kookt zij schrijft

Leuke website over Gin en Tonic infusers, een soort theezakje voor in een Gin en Tonic. Ook hier gebruiken ze ons theezakjespapier om de infusers te maken.
Ook te vinden via facebook:
hij-kookt-zij-schrijft-facebook-link

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].