Traditioneel Patchwork

In de afgelopen jaren zijn er al heel wat boeken met patronen vanNL-hpqd-logo-1-pagina-terug foundationpiecing verschenen.
Deze keer een boek met traditioneel patchwork, het begin van een nieuwe serie.
Onderstaand treft u een korte omschrijving aan.
Deze boeken zijn via deze website te bestellen.
Genoemde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

 

Patronenboek Traditioneel Patchwork

60 Nine Patch patronen

In het Nederlandstalige quiltboek staan 60 patronen van Nine Patch blokken afgebeeld. De mallen zijn voor blokken van 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm en 30 cm afgedrukt. Om aan te sluiten bij de maat van de basiscursus zijn er op de laatste twee pagina’s mallen voor blokken van 24 x 24 cm afgedrukt. 

Patronen
Het idee voor dit boek is ontstaan tijdens de basiscursus. Er was veel vraag naar patronen en verschillende mensen gaven aan dit liever in een boek te zien dan op internet. Omdat deze mensen de basis van het patchwork inmiddels hebben geleerd, is er in dit boek geen uitleg over het naaien van patchwork. Het is een patronen boek met mallen, niet meer en niet minder. Als extra staat er een pagina waar men zelf verschillende onderdelen van een blok kan tekenen, om zo zelf een blok te ontwerpen.

Spiraalrug
Een mooi boek van 25 pagina’s met een spiraalrug waardoor het makkelijk dubbel te vouwen is. Hierdoor is het overnemen van het patroon en open leggen tijdens het naaien geen probleem.

Prijs
De prijs van het boek is € 15,00 
Als we het boek opsturen, komen er portokosten bij.
Bestelcode: Boek Nine Patch Patronen

Ga naar de pagina Contact om het bestelformulier in te vullen.

Kleurenvariaties voor de Nine Patch patronen uit het Patronenboek Traditioneel Patchwork

Klik op de afbeelding voor een weergave op volledige beeldscherm.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].