Patronen

Foundation patronen

Op deze pagina kunt u een keuze maken uit enkelzijdige patronen of dubbelzijdige patronen.
Klik op een klosje om naar de pagina van uw keuze te gaan.

foundEnkelZ-NL-hpqd-logo-geel foundDubbelZ-NL-hpqd-logo-geel NL-hpqd-logo-1-pagina-terug

De patronen kunt u bestellen door via contact een e-mail te sturen met de bestelcodes van de door u gekozen patronen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht terug met daarbij een factuur. Na betaling van de factuur gaat uw bestelling op de post. Hier kan enkele dagen overheen gaan, omdat niet alle banken direct op de zelfde dag hun boekingen weergeven op de rekening van een andere bank.

tussenrand-agenda-lang

Enkelzijdige patronen bestaan uit veel meer stukjes en worden daarom ook opgesplitst in meerdere delen, segmenten. Klik op het bovenstaande garenklosje om door te gaan naar de pagina met enkelzijdige patronen. U kunt ook bij het uitrol-menu boven aan de pagina direct naar deze pagina gaan.

 

tussenrand-agenda-lang

Dubbelzijdige patronen bestaan uit maar één segment. Wel hebben deze patronen een voorkant en achterkant, die elkaars spiegelbeeld zijn. Door voor beide kanten andere stoffen te gebruiken kunnen er hele verrassende effecten ontstaan. Klik op het bovenstaande garenklosje om door te gaan naar de pagina met dubbelzijdige patronen. U kunt ook bij het uitrol-menu boven aan de pagina direct naar deze pagina gaan.